Nieuws

Trots kijken we terug op 2016
24-01-2017
Wij bedanken onze klanten voor de fijne samenwerking.
Lees meer
Interzoo 2016
10-12-2015
In Mei 2016 staan we met een stand op de Interzoo in N├╝rnberg (Hall 1 - Stand 612).
Lees meer
Een smakelijke kerstsurprise voor de hond
15-07-2014
De liefde voor de hond gaat ver; hondensnacks worden ieder jaar populairder. Alleen het beste is goed genoeg.
Lees meer
Animal Food wordt Animeal Factory
07-05-2014
Het bedrijf Animal Food heeft een naamsverandering ondergaan en heet vanaf nu Animeal Factory.
Lees meer

Animal Food wordt Animeal Factory

Het bedrijf Animal Food heeft een naamsverandering ondergaan en heet vanaf nu Animeal Factory. De wijziging is een belangrijk onderdeel van de nieuwe koers die de organisatie vaart. Animeal Factory is sinds januari 2014 onderdeel van het Business Park Deurne van de Driessen Group. Deze nieuwe partner is als familiebedrijf al sinds 1970 actief als producent van ingrediënten voor voeding voor mens en dier.

Snel anticiperen

Animeal Factory is dé private label leverancier voor de groothandel aan professionele retail. Op gestructureerde wijze wil het bedrijf doorgroeien; de uitstekende faciliteiten in Deurne bieden die mogelijkheid. Onderscheidend is onder meer het efficiënte proces: alles gebeurt in Deurne onder één dak, van idee tot volle vrachtwagen, als het moet binnen tien dagen. Flexibiliteit is daarbij cruciaal: vlot anticiperen op ontwikkelingen kan onder meer dankzij de diverse zusterbedrijven op dezelfde locatie, op het gebied van grondstoffenhandel, smaak, laboratorium en logistiek & warehousing.

Van idee tot eindproduct

“In 2013 leverden we 99,8% van de orders conform afspraak uit”, stelt Wim van Meegen van Animeal Factory trots. “De overige werden binnen een dag opgelost. Belangrijke voorwaarde voor succes is niet alleen ons rijke verleden, maar ook de samenwerking met onze klant. Samen komen we tot de beste ideeën, waarbij wij vanzelfsprekend proactief meedenken. Het concept van de opdrachtgever naar een hoger niveau tillen en vervolgens op het juiste moment leveren aan winkels; dat is Animeal Factory.” Het bedrijf staat van 29 mei tot en met 1 juni op Interzoo, 's werelds grootste internationale beurs voor huisdierenvoeding en -benodigdheden in Nürnberg, Duitsland.

publicatiedatum: 07-05-2014