Over ons

Animeal Factory is onderdeel van het Business Park Someren van de Driessen Group. Dit familiebedrijf is al sinds 1970 actief als producent van ingrediënten voor humane- en diervoeding.

Betrouwbaar

Onze kracht? Wij hebben het hele proces in de vingers, van A tot Z, tot aan eigen transport en laboratoria. Onze drijfveren zijn continuïteit, persoonlijk, betrouwbaar en korte lijnen. Met die werkwijze boeken we al bijna 45 jaar succes. Onze mensen zijn verantwoordelijke professionals met een enorme drive en een focus op oplossingen en mogelijkheden.

Snel anticiperen

Op dezelfde locatie in Someren bevinden zich zusterbedrijven, die actief zijn op het gebied van grondstoffenhandel, smaak, laboratorium en logistiek & warehousing. Deze organisaties versterken Animeal Factory op het gebied van voedingsinnovaties en productontwikkeling, maar geven ons ook de mogelijkheid om snel te anticiperen op veranderingen in de vraag uit de markt.

Van idee tot eindproduct

Animeal Factory heeft veel ervaring met het produceren van diervoer. Zo ontwikkelden en produceerden we al het meest complete pakket aan vijver- en aquariumvoeders en een lijn van geëxtrudeerde pet specialities. In 2013 leverden we 99,8% van de orders conform afspraak uit, de overige losten we binnen 24 uur op. Kom eens kijken in Someren, dan laten we u onze faciliteiten zien en vertellen we meer over ons rijke verleden. Al zijn we voornamelijk nieuwsgierig naar wat ú wilt in de toekomst!